Scheepsmotoren

Het is belangrijk dat uw scheepsmotoren optimaal functioneren. Als ze dit niet doen, komt u immers niet meer vooruit. Daarom is het verstandig om regelmatig onderhoud te laten plegen, zeker als u veel vaart. Wanneer u uw scheepsmotoren door ons wilt laten onderhouden, dan hoeft u niet per se naar ons toe moet komen in Andijk.

Scheepsmotoren op diesel

Wij hebben een servicebus waarmee we naar u toe kunnen rijden om de werkzaamheden uit te voeren. Als één van de weinige watersportbedrijven in Nederland hebben wij de faciliteiten om bijvoorbeeld uw startmotor en dynamo door te meten. Hierdoor is de oorzaak van een probleem sneller te achterhalen en zijn reparaties dan ook eerder klaar.

De drijvende motor

Bij AEE Marine hebben wij veel ervaring in het werken met scheepsmotoren. Sinds onze oprichting in 1984 bieden wij, van AEE Marine, u de beste service en vakmanschap.

Of u nu op zoek bent naar iemand voor onderhoud, reparatie of voor een nieuwe motor: bij ons bent u aan het juiste adres. Onze vakmensen staan voor u klaar om u te helpen met alles dat nodig is om uw scheepsmotoren draaiend te houden.

Elektrisch varen

De laatste jaren worden scheepsmotoren steeds vaker elektrisch. Dit heeft diverse voordelen waaronder:

  • Goed voor het milieu
  • Minder duur varen dan op motoren die op fossiele brandstoffen lopen
  • Stil
  • U zit niet in de dampen van benzine of diesel

Wij van AEE Marine zijn altijd een voorloper geweest in het elektrisch varen. Zo hebben wij de a-synchrone techniek in het elektrisch varen geïntroduceerd. Ook nu lopen wij weer voorop door lithium te gebruiken in de bouw van onze elektrische scheepsmotoren.

Kunnen wij u helpen?

Zoekt u iemand voor het onderhoud van uw scheepsmotoren? Wilt u weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. We helpen u graag door u te informeren over de mogelijkheden die betrekking hebben op uw situatie.

U kunt ons bellen op: 0228-319047. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@aeemarine.nl.

Wij staan u graag te woord. Bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak om uw scheepsmotoren na te laten kijken op locatie.

Scheepsmotor