Aluminium boot

Bent u op zoek naar een aluminium boot om Nederland vanaf het water te verkennen? Wij, van AEE Marine, zijn gespecialiseerd in het bouwen van verschillende soorten boten van aluminium.

Ontdek Nederland per boot

Omdat wij de vaartuigen in onze eigen werkplaats maken, kunnen wij bij de productie meteen al veel voor u aanpassen.

Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u krijgt wat u zoekt in uw eindproduct.

boot binnen

Waarom een aluminium boot?

In uw zoektocht naar een vaartuig kunt u kiezen uit verschillende types en materialen waaruit het schip gemaakt kan worden. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld polyester of hout.

De boten die wij maken in Andijk zijn gemaakt van aluminium en dit doen we met de volgende redenen. Dit materiaal is namelijk:

  • Onderhoudsvrij
  • Onzinkbaar
  • Onverwoestbaar
    Door de manier waarop de boot is ontworpen, is deze zelflozend. U hoeft zich dus niet druk te maken over een onnodige hoeveelheid water in de kuip.

Juist omdat onze boten zo veilig zijn, kunnen wij hier een CE-veiligheidskeurmerk voor geven. Dit betekent dat u zeker weet dat u zonder risico’s kunt gaan varen.

Kies voor elektrisch varen

AEE Marine is in 1984 opgericht als een veelzijdig technisch bedrijf. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een autoriteit in elektrisch varen. Als enige in Nederland produceren wij zelf de boten en elektrische motoren die wij leveren. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat uw aluminium boot en de bijbehorende motor optimaal zijn ingesteld op elkaar.

Een elektrisch motor biedt veel voordelen. Zo is deze manier van varen geluidloos en zit u niet in de dampen van de brandstof. Ook heeft u geen brandbare stoffen aan boord die de kans op brand aan boord vergroten. Natuurlijk vaart u ook een stuk goedkoper. U hoeft immers alleen de accu aan de stroom te leggen in plaats van te tanken.

Als u al een boot heeft, maar wel wilt profiteren van deze voordelen kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen uw vaartuig zo aanpassen dat ook u elektrisch kunt varen, zelfs wanneer uw vaartuig niet van aluminium is.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over de voordelen van aluminium? Of zoekt u gewoon een goede boot om mee te varen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden. Voordat u het weet, kunt u in uw eigen aluminium boot varen.