Aluminium boten

De aanschaf van een boot

Doordat wij onze sloepen en vletten afleveren met een elektrische motor zijn ze niet alleen stil, maar ook heel zuinig. Daarom mogen wij onder andere Natuurmonumenten en Gemeente Amsterdam tot onze klanten rekenen[/vc_column_text][/vc_column]

Kies voor keuze

Bij het maken van uw boot heeft u de keuze uit verschillende afmetingen. Zo kunt u kiezen uit verschillende lengtematen variƫrend van 4,50 tot 8 meter. Afhankelijk van de lengte ligt de breedte tussen 1,60 en 1,90. De diepgang is maximaal 30 centimeter waardoor u overal heen kunt varen. Doordat onze boten zo gemakkelijk zijn om mee om te gaan en ze goed tegen een stootje kunnen, zijn ze populair bij bootverhuurders. Zo zijn er diverse parken van Center Parcs waar u onze boten kunt vinden.

[/vc_row]

De voordelen van aluminium boten

Het aluminium dat wij gebruiken om onze boten te maken, is van dikke, zeewaardige kwaliteit. Hierdoor zijn de vaartuigen bijna:

  • Onverwoestbaar
  • Onzinkbaar
  • Zo goed als onderhoudsvrij

boot in schuur

De services van AEE Marine

Uiteraard kunt u voor meer bij ons terecht dan alleen aluminium boten. Wij maken ook elektrische motoren, zodat u schoner, stiller en goedkoper kunt varen met uw boot. We leveren echter niet alleen producten, maar ook diensten:

  • Binnen en buiten stalling, u kunt uw boot bij ons kwijt. In overleg kunnen we bepalen welk onderhoud u zelf wilt verrichten en of er onderhoud is dat wij voor u moeten uitvoeren.
  • Onderhoud ter plaatse, met onze servicebus komen wij naar u toe om uw scheepsdieselmotoren te onderhouden.
  • Reparatie ter plaatse, wij komen uw motoren repareren wanneer deze stuk is.
  • Aanpassen van uw boot voor een elektrische motor, dit hoeft geen vaartuig van aluminium te zijn.

Mogen wij u van dienst zijn?

Kunnen wij u ergens mee helpen? Heeft u vragen naar aanleiding van de tekst over onze boten of over de voordelen van aluminium? Bel dan gerust naar nummer: 0228-319047. U kunt ons ook een e-mail sturen op: info@aeemarine.nl. Wij beantwoorden graag alle vragen die u heeft over bijvoorbeeld onze aluminium boten.