Aluminium sloep

Wilt u een nieuwe boot?

Als u een mooie aluminium sloep zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van AEE Marine maken in onze werkplaats goede sloepen van aluminium.

Sinds onze oprichting in 1984 houden wij ons bezig met het maken van de kwalitatief goede sloep die de klant van ons gewend is.

Dit doen wij in combinatie met elektrische motoren waardoor u niet alleen milieuvriendelijk, maar ook goedkoop kunt varen.

Sloep in sloot

Onze aluminium sloep

De vaartuigen die wij maken in onze werkplaats zijn van dik, zeewaardig en kwalitatief aluminium gemaakt. Hierdoor zijn onze boten ijzersterk. Ze zijn zo goed als onzinkbaar, onverwoestbaar en onderhoudsvrij. We hebben een assortiment waaruit u de sloep kunt kiezen die het beste bij u past. Keuzes die u hierin moet maken zijn onder andere:

  • De lengte: 4,50 tot 8 meter lang
  • De breedte: 1,60 tot 1,90 meter breed
  • Hoeveel personen: tot 14 personen
    De diepgang van de boot is maximaal 30 centimeter. Hierdoor kunt u in de meeste wateren zorgeloos varen met uw aluminium sloep. De inrichting van het vaartuig, zoals de plaatsing van de banken, is aan te passen aan uw wensen.

Geen benzine meer voor uw sloep

Behalve het maken van een mooie sloep van aluminium zijn wij tevens zeer bedreven in het maken van elektrische motoren. Deze maken wij zelf in onze werkplaats. Waardoor wij de kwaliteit ervan kunnen garanderen. We leveren onze boten dan ook in combinatie met een dergelijke motor, zodat u direct van de volgende voordelen kunt profiteren:

  • Stil, in alle rust door de natuur kunnen varen
  • Veilig, omdat u geen brandstoffen aan boord heeft, is het risico op brand vele malen kleiner
  • Schoner, u heeft geen last van de geur en dampen van brandstoffen tijdens het varen
  • Goedkoper, de accu laden kost aanzienlijk minder dan het vullen van een jerrycan benzine of diesel

Kunnen wij u helpen?

Heeft u interesse in een boot van aluminium of wilt u meer weten over de mogelijkheden van elektrisch varen? Bel dan naar nummer: 0228-319047. Als u ons liever een e-mail stuurt met uw vragen, dan kan dat ook. U doet dit naar: info@aeemarine.nl. Voor u het weet vaart u met uw eigen aluminium sloep over het water.