Boot kopen

Wilt u graag een boot kopen? Dan bent u bij AEE Marine aan het juiste adres.

Wij maken de mooiste boten van aluminium in onze werkplaats in Andijk.

Uw boot op maat gemaakt?

Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat naast een boot ook elektromotoren kan fabriceren.

Bij ons kunt u dan ook terecht voor het totaalpakket wat betreft boten kopen.

boot maken

Een elektromotor voor uw boot

Wanneer u een boot gaat kopen, is het belangrijk om te weten wat u precies wilt. U moet er uiteraard wel met veel plezier mee kunnen varen. Voor de mensen die veeleisend zijn of gewoon graag de rust opzoeken hebben wij de elektrische motor. De voordelen van deze motor zijn:

 • Erg stil
 • Goedkoper in gebruik en onderhoud dan benzinemotoren
 • Goed voor het milieu
 • Gemakkelijk te bedienen
  De elektromotor is in opmars en dat is niet verwonderlijk. Met een opgeladen accu kunt u meer dan 8 uur genieten van bijna geluidsloos varen, en hoeft u niet steeds nieuwe benzine te kopen. De accu aan de oplader leggen is genoeg.

Onze aluminium boten

Sinds onze oprichting in 1984 houden wij ons bezig met de bouw van schepen. Wij hebben diverse modellen waaruit u kunt kiezen. Deze hebben allemaal hun eigen voordelen. De ontwerpen van onze boten zijn praktisch en beproefd. We maken uw boot uit dik, zeewaardig aluminium. Door dit materiaal profiteert u van de volgende voordelen:

 • Onderhoudsvrij
 • Onverwoestbaar
 • Onzinkbaar
  Daar komt bij dat de vaartuigen die u bij ons kunt kopen zelflozend zijn en bij uitstek geschikt zijn om een elektromotor op te monteren. Ook is het model aan te passen aan uw specifieke wensen waardoor het echt als uw boot voelt. Dit is geen onbelangrijk aspect als u een boot wilt kopen.

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in een boot van ons? Wilt u misschien een elektrische motor kopen voor een vaartuig dat al in uw bezit is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u verder. U kunt ons bereiken op 0228-319047. Of u kunt een e-mail sturen met daarin uw vragen naar: info@aeemarine.nl. Wij helpen u graag wanneer u een boot wilt kopen.