Botenbouw

Wanneer u op zoek bent naar een vaartuig, doet u natuurlijk het liefst zaken met een expert in botenbouw. Bij AEE Marine bent u daarvoor aan het juiste adres. Sinds onze oprichting in 1984 produceren wij niet alleen aluminium boten, maar ook elektrische motoren in onze werkplaats in Andijk.

Wij zijn de expert in botenbouw

Bovendien kunt u bij ons terecht voor onderhoud, stalling en reparatie. Wij kunnen u dus in één keer het totaalplaatje leveren. Dit onderscheidt ons van andere bedrijven in de botenbouw.

aanpassen boot

Voor de beste sloepen

Wij maken altijd gebruik van zeewaardig metaal voor onze botenbouw. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw vaartuig, wanneer u het water opgaat. Het dikke aluminium heeft namelijk het voordeel dat de boot hierdoor onverwoestbaar, onzinkbaar en onderhoudsvrij wordt. Omdat wij ons als bedrijf specialiseren in de botenbouw en uw vaartuig volledig op maat gemaakt wordt, kunnen wij deze aanpassen aan uw wensen. Zo leveren wij u altijd de beste boten!

Meer dan alleen botenbouw

Wij bouwen ook elektrische motoren. Door de jaren heen hebben wij ons als botenbouw specialist op de kaart gezet op dit gebied. Wij kunnen hierin veel voor u betekenen. Daarnaast bieden wij u:

  • Binnen- en buitenstalling voor boten
  • Onderhoud van gestalde vaartuigen in overleg
  • Reparatie en onderhoud in onze werkplaats
  • Herstel en onderhoud op uw locatie
  • Altijd gratis en vrijblijvend advies
    Heeft u vragen over uw specifieke situatie? Of wilt u weten wat er mogelijk is? Neemt u dan gerust contact met ons. Samen met u bespreken we graag wat er mogelijk is.

Vragen over onze botenbouw?

Wanneer u meer wilt weten over de motoren of de boten die wij bouwen, twijfel dan niet. Neem gerust contact met ons op. Onze ervaren vakmensen staan u graag te woord. U kunt ons een e-mail sturen (info@aeemarine.nl) of ons bellen (0228-319047).

U kunt er ook voor kiezen om het contactformulier op onze website in te vullen. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Wanneer u de beste kwaliteit wilt, kies dan ervoor om ons bedrijf in te schakelen voor uw botenbouw. AEE Marine staat graag voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!