Elektrische boot

Zoekt u een elektrische boot, zodat u op een groene manier het water op kunt? Dan bent u bij AEE Marine aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste boot.

Lekker het water op

Met een elektrische motor bent u niet alleen groen bezig, maar maakt u uiteindelijk ook de juiste keuze voor uw portemonnee. Wanneer u kiest voor ons botenbouwbedrijf, dan kiest u voor de beste kwaliteit materialen en een klantgerichte service. We denken met u mee, zodat u nergens omkijken naar heeft.

sloep buiten

Een elektrische boot

Het hebben van een elektrische motor in uw boot heeft vele voordelen. We zetten er een aantal voor u op een rij:

  • Zo kunt u ongestoord over het water varen, zonder anderen om u heen te storen. Daardoor kunt u volop genieten van de natuur zonder deze te be├»nvloeden.
  • Doordat u geen brandstoffen aan boord heeft, is het brandgevaar een stuk kleiner. Hierdoor is uw boot meteen veel veiliger.
  • Ook heeft u geen last van de dampen die een motor uitstoot, die fossiele brandstoffen gebruikt.
  • Tot slot is het goedkoper om met een elektrische boot te varen. Een volle accu kost immers minder dan een tank benzine of diesel.

Een boot volledig naar wens

Wanneer u bij ons een vaartuig bestelt, gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Er zijn diverse types waaruit u kunt kiezen. Hierbij kunt u denken aan de schippersvlet, de punter en een tuindersvlet.

Wanneer u al een vaartuig heeft, kunnen wij een van onze elektrische motorsystemen inbouwen. Dit alles doen wij in onze werkplaats in Andijk maken.

U heeft de keuze uit diverse modellen die tot 14 mensen kunnen vervoeren. Voor de fabricatie gebruiken wij zeewaardig aluminium. Uw boot is daardoor:

  • Onverwoestbaar
  • Onzinkbaar
  • Onderhoudsarm

Mogen wij u van dienst zijn?

Als u interesse heeft in de mogelijkheden van elektrische boten, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u ook helpen met andere zaken, zoals het onderhoud van uw vaartuig, stalling voor boten, reparatie en onderhoud ter plaatse. Twijfel niet en neem contact met ons op via: 0228-319047. U kunt ook een e-mail sturen naar info@aeemarine.nl. Wij helpen u graag. Samen bespreken we wat uw wensen zijn en daarna bouwen wij een elektrische boot die helemaal voldoet aan uw wensen!