Elektrische buitenboordmotor

Heeft u wel eens van een elektrische buitenboordmotor gehoord? De meeste mensen weten niet dat dit een goed alternatief is voor een buitenboordmotor die brandstoffen gebruikt. AEE Marine doet ons best om daar verandering in te brengen.

Geniet zelf van elektrisch varen

We zijn een autoriteit op het gebied van elektrische aandrijving in de botenbouw. Wij hebben jaren geleden de asynchrone techniek in het elektrisch varen geïntroduceerd en zijn nu voorloper in de ontwikkelingen rondom het gebruik van lithium.

Tuindersvlet 8.0

Dé elektrische buitenboordmotor

In onze werkplaats bouwen wij niet alleen boten, maar ook de buitenboordmotor waar u naar op zoek bent. De elektrische motor wordt door ons gemaakt in onze werkplaats. Omdat wij ook boten voor u kunnen bouwen, passen deze perfect bij elkaar. Het elektrisch varen heeft vele voordelen ten opzichte van het varen met brandstof, zoals

 • Stil, de elektrische buitenboordmotor maakt veel minder geluid en verstoort daardoor de omgeving minder
 • Schoon, u zit niet langer in de uitlaatdampen van uw motor
 • Goedkoper, de accu herladen is minder kostbaar dan een tank vullen met bijvoorbeeld diesel
 • Veiliger, doordat er geen brandstoffen aanwezig zijn, verkleint u de risico’s met betrekking op vuur
  We kunnen ook een buitenboordmotor wanneer u al een boot heeft. Zo hoeft u geen nieuw vaartuig te kopen om te profiteren van de voordelen van het varen op elektriciteit.

Onze andere diensten

De boten en diensten die wij aanbieden, zijn van een hoge kwaliteit. Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te regelen voor u en uitstekende service te bieden. Om kwaliteit te waarborgen, zijn wij lid van de Hiswa, een overkoepelend orgaan dat hier toezicht op houdt. Onze ijzersterke boten kunt u onder andere vinden bij Natuurmonumenten, de gemeente Amsterdam en Center Parcs. Uiteraard kunnen wij meer voor u betekenen. Zo kunt u bij ons uitstekend terecht voor:

 • Winterstalling, zowel binnen als buiten
 • Onderhoud van uw elektrische motor
 • Onderhoud en reparatie van scheepsmotoren ter plaatse
 • Bouwen van onverwoestbare sloepen, vletten en punters
 • Gratis en vrijblijvend kosteloos advies en meer informatie

Interesse in het elektrische?

Wanneer u wilt weten of een buitenboordmotor van ons geschikt is voor uw boot of wanneer u een andere vraag heeft, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt een e-mail sturen naar info@aeemarine.nl of ons bellen op 0228-319047. Of vult u het contactformulier op onze website in. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van een van onze specialisten. We helpen u graag om de elektrische buitenboordmotor te vinden die bij uw boot past.