Elektrische POD

Bent u op zoek naar een elektrische POD motor voor uw boot? Bij AEE Marine kunnen we u gegarandeerd helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van elektrische motoren, maar leveren ook de bijpassende boten.

Varen met een accu

De machines die wij kunnen leveren, zijn zowel buitenboordmotoren als POD motorsystemen. Zo is er voor iedereen een geschikte bootmotor te vinden. Wij denken hierover graag met u mee. Neemt u gerust telefonisch of per mail contact met ons op voor vrijblijvend advies en informatie.

Sloep buiten

De elektrische POD

In onze werkplaats in Andijk maken wij al jaren elektrische motoren. Daarnaast maken wij ook meerdere soorten boten. Wij zijn het enige botenbouwbedrijf in Nederland dat deze twee disciplines combineert. Als u een POD zoekt voor uw boot, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u overstappen op varen met elektriciteit? Dan heeft dit voor u de volgende voordelen:

  • Het is goedkoper om de accu op te laden dan om te tanken
  • Beter voor het milieu en u zit niet langer in de dampen van de motor
  • Stiller, de elektrische variant is niet zo luidruchtig als het brandstof equivalent
  • Veiliger, omdat u geen brandbare stoffen aan boord heeft van uw boot
  • Gemakkelijk, onze motoren zijn heel makkelijk te bedienen en iedereen kan de boot besturen.
    Wilt u een boot met een elektrisch systeem? Dan kunt u hiervoor uitstekend bij ons terecht. Grote klanten als Center Parcs en Natuurmonumenten gingen u voor.

POD of buitenboordmotor?

Wanneer u een voortdrijvingssysteem voor uw boot zoekt, dan heeft u diverse mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om een buitenboordmotor te installeren. Deze hangt achterop en zorgt er zo voor dat uw boot vooruitkomt. Hierbij heeft u echter wel een motorblok achterop het vaartuig hangen. Bij onze elektrische POD heeft u dit niet. Deze motor wordt onderop de boot geïnstalleerd en laat daardoor de achterkant van uw vaartuig vrij. U kunt ervoor kiezen om de POD vast te laten bevestigen of om hem te gebruiken als sturingssysteem. In dat laatste geval neemt de wendbaarheid toe, omdat u de schroef gebruikt om te draaien.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de voordelen van ons elektrische systeem? Heeft u vragen over de toepassingen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten bespreken graag met u de voordelen van deze bootmotoren met u.

U kunt ons bellen op 0228-319047 of een e-mail sturen naar info@aeemarine.nl. Of u kunt het contactformulier op onze website invullen. Onze experts nemen graag de tijd om te bespreken of een elektrisch POD ook voor u geschikt is.