Elektrische rondvaartboot

Zoekt u een elektrische rondvaartboot om mensen de mooiste wateren van Nederland te laten zien? Dan kunnen wij u helpen. Bij AEE Marine hebben wij uitgebreide ervaring in het maken van sterke boten, die lange tijd meegaan. Hierbij kunt u denken aan een sloep, vlet, punter of rondvaartboot.

Welkom bij AEE Marine

Deze zijn uitgerust met een elektrische motor waardoor zij niet alleen stil, maar ook schoon over het water kunnen varen. Wilt u meer weten? Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden!

boot buiten

De elektrische rondvaartboot

In onze werkplaats in Andijk produceren wij sinds de oprichting in 1984 boten. Wij maken deze van zeewaardig aluminium, waardoor ze onzinkbaar, onverwoestbaar en onderhoudsvrij zijn. Wanneer u op zoek bent naar een rondvaartboot, dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen ieder vaartuig namelijk volledig naar wens uitvoeren. Bij rondvaartboten letten wij bijvoorbeeld op:

 • Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers
 • Simpele bediening waardoor deze door vrijwel iedereen te besturen is
 • Lage diepgang waardoor u overal kunt varen
 • Elektrische motor
 • Wetgevingen van de overheid
  Voordat wij aan de productie van uw boot beginnen, laten wij u de tekeningen zien. Omdat wij zelf verantwoordelijk zijn voor het maken van het vaartuig, kunnen wij uw wensen direct verwerken.

De voordelen van elektrische motoren

Het gebruiken van een motor die loopt op elektriciteit, is beter voor het milieu. Een elektrische motor voor uw boot is echter ook duurder. Hierdoor kan het lijken alsof dit financieel gezien een slechtere keuze is. Niets is echter minder waar.

 • De elektromotoren zijn onderhoudsarm, u hoeft er dus weinig aan te doen.
 • Ze hebben een langere levensduur.
 • Stroom is veel goedkoper dan benzine of diesel.
  Over de gehele levensduur van uw elektrische rondvaartboot loopt het verschil in uitgaven al snel op. Hier komt ook nog bij dat u lang niet overal meer mag varen met boten op brandstof. Een rondvaartboot met een van onze motoren mag dat dus wel.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de rondvaartboot die u zoekt? Heeft u vragen over onze andere diensten en producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt hiervoor bellen naar: 0228-319047. Of u kunt het contactformulier op onze website invullen of een e-mail sturen naar: info@aeemarine.nl. Een van onze vakmensen zal u dan zo spoedig mogelijk een reactie sturen. Wat u ook wilt weten, onze specialisten staan klaar voor al uw vragen over een elektrische rondvaartboot.