Elektrische sloep

Varen met een elektrische sloep is dé manier om van de natuur te genieten. Zeker met mooi weer is het heerlijk toeven op het water. AEE Marine is u hierbij graag van dienst. Wij bouwen in onze werkplaats zelf boten en elektrische motoren.

Varen met een sloep

Daarvoor maken we gebruik van hoogwaardige materialen. Uw boot wordt door onze ervaren professionals vakkundig in elkaar gezet. Zo kunnen wij u garanderen dat uw bestelde vaartuig van de beste kwaliteit is. U heeft nergens meer omkijken naar.

Sloep

Daarom een elektrische sloep

Omdat een sloep met een elektrische motor veel minder impact heeft op de omgeving hebben Natuurmonumenten en Gemeente Amsterdam besloten om met onze boten te werken. Elektrische motoren hebben veel voordelen ten opzichte van een benzine of dieselmotor. Hierbij kunt u denken aan:

  • Minder geluidsoverlast, een elektrische motor werkt een stuk stiller
  • Schoner, u zit niet in de dampen van benzine of diesel
  • Goedkoper, het opladen van de accu kost minder dan het vullen van een tank
  • Veiliger, minder risico op brand, omdat er geen brandstoffen aan boord zijn

Boot van aluminium

In onze werkplaats in Andijk maken wij de sloep die u heeft besteld van dik en zeewaardig aluminium.. Wij maken uw boot zelflozend, waardoor er geen water in blijft staan. U kunt sloepen bestellen tussen de 4,50 en 8 meter. Hier kunnen tot maximaal 14 mensen in vervoerd worden. Met een diepgang van slechts 30 centimeter heeft u vrij baan in de meeste wateren in Nederland. Kiest u voor onze elektrische sloep van aluminium? Dan krijgt u een boot die:

  • Onverwoestbaar is
  • Niet kan zinken
  • Zeer weinig onderhoud nodig heeft
  • Is gemaakt van de beste materialen
  • Door ervaren vakmensen is gebouwd

Interesse in onze sloepen?

Heeft u vragen over een elektrische motor voor uw boot? Wilt u een afspraak maken om uw sloep klaar te laten maken voor elektro varen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. U kunt ons een e-mail sturen op info@aeemarine.nl of u kunt bellen naar 0228-319047. U mag ook het contactformulier op onze website invullen en wij sturen dan zo snel mogelijk een reactie terug. Wij beantwoorden graag al uw vragen over bijvoorbeeld een elektrische sloep.