Elva elektromotor

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische bootmotor, dan zit u goed met de Elva elektromotor. AEE Marine kan u helpen bij het bepalen welke elektromotor het beste bij u, uw boot en uw vaarwensen past. Vervolgens kunnen uw vaartuig aanpassen, zodat deze klaar is voor de installatie van uw Elva.

Wilt u een elektrische motor?

Heeft u nog geen boot? Of wilt u graag een nieuw exemplaar aanschaffen, dan kunnen wij er ook één voor u maken die hier speciaal voor ontworpen is.

sloep buiten

De Elva elektromotor

De eerste elektromotor is begin jaren ‘80 in Giethoorn in gebruik genomen en werkt nog steeds. Een elektromotor is iets duurder in aanschaf dan een verbrandingsmotor. De kosten die u daarna heeft, zijn echter een stuk lager. Zo is stroom veel goedkoper dan benzine en gaat dit type motor veel langer mee. Uiteindelijk verdient de Elva zichzelf dus terug. Het kostenplaatje is natuurlijk niet de enige reden om voor een elektrisch alternatief te kiezen. Ze zijn ook:

  • Stiller, u kunt meer genieten van de natuur
  • Schoner, u kunt altijd schone lucht inademen, omdat er geen benzinedampen in de lucht hangen
  • Veiliger, u heeft minder kans op brand doordat er geen brandstof aan boord is
    De Elva is te leveren in verschillende uitvoeringen, zodat deze op veel boten te installeren zijn. Hierbij kunt u denken aan een kortstaart- of langstaart-uitvoering en een pod oftewel onderbouw uitvoering

Waarom AEE Marine?

Ons bedrijf heeft zich sinds de oprichting in 1984 gespecialiseerd in botenbouw. Wij zijn begonnen met het produceren van boten die zo goed als onderhoudsvrij, onzinkbaar en onverwoestbaar zijn. Deze rusten wij uit met een elektromotor, omdat wij het belangrijk vinden dat er duurzaam met het milieu wordt omgegaan. Wij proberen dan ook altijd om het elektrisch varen te verbeteren. Zo hebben wij de asynchrone techniek geïntroduceerd en zijn wij nu voorlopers op het gebied van lithium technieken.

Is de elektromotor geschikt voor u?

Wilt u weten of de Elva geschikt is voor uw boot? Heeft u een vraag over de kosten? Of wilt u een andere vraag stellen? Dan kunt u hiervoor gerust contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 0228-319047. U kunt ook een e-mail sturen naar info@aeemarine.nl of vult u het contactformulier op onze website in. Onze specialisten helpen u graag om erachter te komen of de Elva elektromotor voor uw gebruik geschikt is.