Elva

Wanneer u op zoek bent naar een Elva elektrische motor, dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij van AEE Marine zijn dé experts op het gebied van deze motoren. We maken ze zelf in onze werkplaats in Andijk.

Elva en AEE Marine

Dus wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige elektrische motor, doet u er goed aan om bij ons te informeren naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Onze ervaren specialisten helpen u graag en geven vrijblijvend advies.

Sloep buiten sloot

De techniek van Elva

De Elva motoren werken op basis van het kooiankerprincipe. Dit betekent dat er geen koolborstels of permanentmagneten in zitten. Hierdoor heeft u een betrouwbare motor, die tot 30% meer rendement geeft dan zijn tegenhanger mét koolborstels. Doordat er op de machine slechts één hendel zit, is deze erg makkelijk te besturen. Hiernaast is een meter geïnstalleerd, waarop het batterijniveau af te lezen is. Zo komt u nooit onverwacht zonder stroom te zitten. De Elva heeft zich ondertussen uitgebreid bewezen en kan zich met recht een motor voor de toekomst noemen.

De voordelen van elektrisch

We doen er bij AEE Marine alles aan om varen een zo goed en zo groen mogelijke ervaring te maken. Maar niet alleen de natuur profiteert van de voordelen van een Elva. Ook voor u en uw passagiers heeft elektrisch varen voordelen. Zo kunt u denken aan het volgende:

  • Doordat de Elva stiller is, kunt u gerust een gesprek aangaan met de mensen in uw boot.
  • Ook kunt u beter genieten van de natuur om u heen, omdat u deze niet verstoort met onnodig geluid
  • De uitlaatgassen van de conventionele buitenboordmotoren zorgen voor een overduidelijke benzine- of diesellucht in de boot. Met onze motoren heeft u hier geen last van. Het levert dus meteen voordelen op voor de kwaliteit van de lucht die u inademt.
  • Doordat u geen brandstoffen aan boord heeft, is het risico op brand veel kleiner. Hierdoor zijn u en uw opvarenden veiliger in uw boot.
  • Het is goedkoper, want het vullen van een tank is duurder dan het opladen van een accu.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u en uw boot? Neem dan contact met ons op. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier op de website of u kunt een e-mail sturen naar info@aeemarine.nl. Ook kunt u ons bellen op 0228-319047. Onze ervaren specialisten staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen over Elva.