Over AEE Marine

AEE Marine BV de boot specialist

AEE Marine BV is een veelzijdig technisch bedrijf dat in 1984 is opgericht door Piet Bibo en dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot autoriteit in het elektrisch varen.

Zo heeft AEE Marine bijvoorbeeld de A- synchrone techniek in het elektrisch varen geïntroduceerd. Zijn we nu voorloper met lithium. Ook kunt u een sloep kopen. En zijn we nog steeds het enig bedrijf dat zowel de aluminium boten als de elektromotoren zelf fabriceert. Zo kunt u onze systemen vinden bij oa Natuurmonumenten, gemeente Amsterdam, Centerparks, diverse bootverhuurbedrijven en vele particulieren eindgebruikers. Een boot kopen bij AEE Marine BV is kiezen voor zekerheid

aanpassen boot

Over de geschiedenis van AEE Marine

Na het vroeg tijdig overlijden van Piet Bibo in 2011 heeft zijn zoon Koen Bibo het bedrijf over genomen. Heden ten dage beschikken we over een uitgebreid machine park in een werkplaats van 1000m2 met 2500m2 buiten terrein. Hier kunnen we niet alleen nieuwe schepen bouwen maar is er tevens ruimte om bestaande schepen aan te passen voor het elektrisch varen.

Ondanks dat de nadruk steeds meer komt te liggen op het elektrisch varen zijn we ook ons verleden niet vergeten. Zo kunt u bij ons ook nog steeds terecht voor uw scheepsdiesel en aanhorende systemen. Hiervoor hebben we ook nog steeds een ruime service bus zodat we problemen en onderhoud ter plaatse kunnen oplossen.