Rondvaartboot kopen

Wanneer u een rondvaartboot wilt kopen, is het belangrijk om dit op de juiste plek te doen. U wilt uiteraard dat de boot voldoet aan uw wensen en dat deze vele jaren meegaat. Bij AEE Marine bent u hiervoor aan het juiste adres.

Wilt u een rondvaartboot kopen?

Wij kunnen u helpen door de rondvaartboot van uw dromen te bouwen. Waarom zou u dan een bestaande kopen? Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u bieden, kunt u contact opnemen met ons. Onze ervaren professionals helpen u graag.

DSCN0060

Uw rondvaartboot voldoet aan alle eisen

Wij maken uw rondvaartboot zeewaardig en van zeer dik aluminium. Hierdoor is uw vaartuig uiterst sterk en zo goed als onderhoudsvrij. U heeft dus nergens omkijken naar en u kunt uw aandacht richten op passagiers en de rondvaart. Bij het bouwen van uw boot houden we rekening met het volgende:

 • Simpele bediening, hierdoor kan iedereen de rondvaartboot besturen
 • Lage diepgang, zo kunt u bijna overal varen
 • Toegankelijk voor mensen in een rolstoel
 • Elektrische besturing
 • Wettelijke eisen die gesteld worden door de overheid
  Doordat we vooraf met u om de tafel gaan zitten, weten wij precies wat u zoekt. Zo kunnen wij het ontwerp volledig naar wens aanpassen, zodat u de perfecte rondvaartboot kunt kopen voor uw situatie.

Elektrische aandrijving is een optie

Als voorloper in de ontwikkeling van elektrische motoren voor schepen, kunt u uiteraard bij ons een boot kopen met een dergelijke motor. Het varen op een accu biedt vele voordelen ten opzicht van het varen met brandstof. Hierbij kunt u denken aan het volgende:

 • Schoner, u en uw gasten hebben geen last van de dampen van de brandstoffen
 • Stiller dan een brandstof gedreven systeem en dat is perfect wanneer u ook iets wilt vertellen tijdens de rondvaart
 • Veiliger, er zijn geen brandbare stoffen aan boord waardoor het risico op brand wordt verkleind
 • Goedkoper, het opladen van de accu is goedkoper dan een volle tank benzine of diesel kopen

Wij helpen u graag!

We helpen u graag met het realiseren van uw vaartuig en begrijpen het als u vragen heeft over het kopen ervan. Het is immers geen kleine aanschaf. U kunt daarom altijd bij ons terecht voor vrijblijvend en kosteloos meer informatie en advies. Ons telefoonnummer is 0228-319047. U kunt ook een e-mail sturen naar info@aeemarine.nl of u kunt u het contactformulier op onze website gebruiken. Wij geven u dan zo snel mogelijk een reactie en helpen u graag uw rondvaartboot te kopen.