Sloep kopen

Wat is er mooier dan varen op een zonnige dag? Door een sloep te kopen kunt u dit voor uzelf verwezenlijken.

Wij van AEE Marine bieden u de mogelijkheid om uw sloep regelrecht vanaf de fabriek te kopen.

Unieke sloepen

Wij bouwen de boten en de elektromotoren helemaal zelf. Hierdoor hebben wij volledige controle over het proces.

We kunnen dan ook garanderen dat u de kwaliteit krijgt die u zoekt.

unieke sloepen

Een sloep kopen van aluminium

Voor de sloepen die wij maken gebruiken wij zeewaardig aluminium. Dit metaal heeft veel voordelen waardoor wij er graag mee werken. Zo is het:

 • Laag in onderhoud
 • Bijna onverwoestbaar
 • Zo goed als onzinkbaar
  Doordat het makkelijk te bewerken is, kunnen wij het ontwerp zonder veel moeite aanpassen aan uw eisen. Zo weet u dat de sloep die u wilt kopen ook daadwerkelijk bij u past en weet u ook zeker dat u nog lange tijd kunt genieten van uw boot. Omdat onze vaartuigen zo goed tegen een stootje kunnen, hebben Centerparcs en diverse andere bootverhuurbedrijven onze boten in hun vloot opgenomen.

Een elektromotor voor uw vaartuig

In onze fabriek maken wij zowel boten als elektrische motoren. Doordat wij alles binnenshuis produceren, kunnen wij kwaliteit garanderen. Waarschijnlijk heeft u nog nooit gedacht over de voordelen van een dergelijke motor voor uw sloep. Deze hebben ze echter wel degelijk. Zo hoeft u niet:

 • Continu brandstof te kopen
 • Te luisteren naar de herrie van een benzinemotor
 • In de stinkende rook van de buitenboordmotor te zitten
 • Moeilijk te doen met brandbare vloeistoffen aan boord
  Doordat onze boten zo milieuvriendelijk zijn en de omgeving niet verstoren, hebben onder andere Natuurmonumenten en de gemeente Amsterdam besloten onze sloep te kopen.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over onze sloep? Heeft u misschien al besloten om er een van ons te kopen? Twijfel geen moment en neem contact met ons op. Dit kan via de telefoon op nummer: 0228-319047 of via de –e-mail: info@aeemarine.nl. Wij kijken ernaar uit van u te horen en helpen u graag. Wanneer u een sloep wilt kopen, dan is AEE Marine hét adres.