Sloep te koop

Vele jaren genieten van uw sloep

Bij havens hangen regelmatig aanplakbiljetten met daarop: sloep te koop. Het is natuurlijk aantrekkelijk om te gaan kijken en meteen de boot te kopen. Het loont echter om eerst rond te kijken. Zo bent u op de hoogte van alle mogelijkheden op de markt. Wilt u ook de komende jaren nog met veel plezier kunnen blijven varen? Neem dan contact op met AEE Marine. Onze ervaren vakmensen helpen u graag met de koop van een sloep waar u nog jaren van kunt genieten.

Sloep te koop bij AEE Marine

Wanneer u een goede sloep zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. AEE Marine maakt in onze werkplaats de mooiste sloepen uit zeewaardig aluminium. Hierdoor zijn ze niet alleen onzinkbaar en onverwoestbaar, maar hebben ze ook zeer weinig onderhoud nodig. Wij kunnen u dit onderhoud eventueel ook uit handen nemen. Omdat wij iedere boot zelf maken, kunnen wij de sloep aanpassen aan uw wensen. Zo weet u zeker dat u krijgt waar u naar op zoek bent.

Compleet met elektrische motor

Wanneer u bij ons sloep te koop ziet staan, dan wordt deze vrijwel altijd geleverd met een elektrische motor. Het is dus een complete koop. Zo kunt u optimaal genieten tijdens uw vaartochten. Elektrisch varen heeft namelijk de volgende voordelen:

  • Stil, dus u verstoort de natuur niet
  • Geen uitlaatgassen waar u in zit
  • Veiliger, omdat er geen brandbare stoffen aan boord zijn van uw boot
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Goedkoper, u hoeft de accu alleen aan de oplader te leggen

Tuindersvlet 6.0

Altijd een perfect motorsysteem

De motoren die wij bij onze vaartuigen leveren, worden gemaakt in eigen beheer. Hierdoor bent u er zeker van dat u kwaliteit geleverd krijgt. Wij zorgen ervoor dat de motor en het vermogen precies passen bij wat uw vaartuig nodig heeft. Daardoor kunt u zorgeloos varen en hoeft u alleen maar te genieten van het water en de natuur. Heeft u al een boot en wilt u ook beginnen met elektrisch varen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Zo zijn onze motoren ook los te koop.

Hulp nodig bij uw koop?

Heeft u vragen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Bent u op jacht naar een mooie sloep om te kunnen genieten van de mooiste Nederlandse wateren? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0228­319047. Of, als u dat liever heeft, kunt u ons ook een e-mail sturen. Dit kan naar: info@aeemarine.nl. Dus denk volgende keer eerst aan AEE Marine wanneer u een sloep te koop ziet staan.