Stalen vlet

Bent u op zoek naar een stalen vlet? Zoek dan niet verder en neem contact op met AEE Marine. In onze werkplaats in Andijk maken wij de diverse vlet modellen die aan uw eisen voldoen. Behalve vaartuigen zijn wij ook voorloper op het gebied van elektrische motoren en doen wij onderhoud aan scheepsdieselmotoren.

Voor een kwalitatief stalen vlet

U kunt dus bij ons terecht voor een breed scala aan producten en diensten. Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons. Wij vertellen u er graag meer over.

Stuurstand

De aankoop van een stalen vlet

Wilt u met ons in zee gaan? Dan vragen we u om een keuze te maken uit de verschillende modellen van de vlet. Belangrijk is het om hierbij na te denken over hoe groot uw boot mag zijn en hoeveel passagiers er aan boord moeten kunnen. Wij denken hierover graag met u mee. Vervolgens gaan wij aan de slag om de stalen onderdelen klaar te maken en uw vlet in elkaar te zetten. Kiest u voor een stalen vaartuig, dan:

  • Heeft u een onverwoestbare boot
  • Is er geen risico op zinken
  • Hoeft u zeer weinig onderhoud uit te voeren
    U heeft dus een degelijk vaartuig, waar u nauwelijks naar om hoeft te kijken. Zo kunt u optimaal genieten van het mooie weer, de natuur en de rust op het water.

Elektrische motor voor uw vaartuig

Wij bouwen ook elektromotoren voor vaartuigen. Deze lopen op accu’s. Hierdoor kunt u varen op een stillere, schonere en zuinigere manier. Het laden van een accu kost nu eenmaal minder dan het vullen van een tank benzine of diesel.

Het is niet zo dat een stalen boot te zwaar is voor een elektrische motor. Dankzij onze nieuwe en innovatieve technieken vaart u moeiteloos door het water met een boot van een staal en een elektrisch motorsysteem. Dit kan dus ook op uw nieuwe stalen vlet.

We kunnen ook uw bestaande boot ombouwen, zodat elektrisch varen mogelijk wordt. Vraag ons hiernaar!

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Wanneer u meer wilt weten over de stalen boten die wij leveren of de types vlet die wij voor u kunnen bouwen, schroom dan niet. Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons bellen op 0228-319047 of u kunt een e-mail sturen naar info@aeemarine.nl. Of gebruik het contactformulier op onze website. Wij beantwoorden graag al uw vragen over bijvoorbeeld stalling, onderhoud, reparatie of misschien wel uw nieuwe stalen vlet.